ELBILSLADDNING

Nu har vi äntligen tagit nästa steg i att bli en mer miljövänlig förening!

Som ni kanske kommer ihåg så bor vi i Kungsbackas första Svanenmärkta hus. Vi i styrelsen har nu tagit beslut om att ta nästa steg för att kunna vara en modern förening som värnar om miljön. Vi har beslutat att investera i laddstolpar för vårt garage då vi i dagsläget inte kunnat erbjuda boende möjlighet att ladda elbil på föreningens parkeringar. 

Läget att göra detta känns helt rätt då vi har ett antal medlemmar som efterfrågat det och bidragen ifrån staten för installation är just nu generösa. Staten och fordonsindustrin har satt upp mål för fossilfria fordon som ligger inte allt för långt bort i tiden. Vi ser även att vi vill värna föreningen genom att vara en attraktiv förening för medlemmar och potentiella köpare av våra lägenheter.

6 st. platser i garaget kommer förses med laddplatser för elbil. Platserna kommer att vara personliga och hyrestagaren betalar för sin egen elförbrukning. Vi har även förberett för att fler platser kan förses med laddstolpar när det behovet finns i framtiden.